Tusen takk for støtten til Voss Kajakklubb

stotte2013
Høsten 2010 begynnte vi å planlegge et rekrutteringsprosjekt. Vi satte i gang å søke om midler i fra forskjellige innstanser. Søknaden ble positivit mottat av VEKO styret og innvilget i 2011.

God-Tur som levrandør av utstyr har gitt oss utstyr for langt mer enn vi kunne håpet på. I tillegg får vi bruke BUA 2.0 som tilholdsted.

Til Kyrre og Ronny i God-Tur, dere er fantastiske, tusen takk!

stotte2013-2

KayakVoss
I påvente av at ting skulle falle på plass tok Dag og Julian i KayakVoss initiativet våren 2012. De hadde utstyr tilgjengelig og fikk tak i egen intruktør, supre Nicole. KayakVoss hadde i fjor hele 21 ungdommer igjennom et 8 timers+ introduksjons kurs. KayakVoss tok sjansen og det viste seg å være stor interesse blant ungdommen i bygda. Dette ga også klubben en viktig bekreftelse på at interressen er tilstede og gav flere tro på at dette er fremtiden som en del av miljøet.

KayakVoss, Tusen takk for initiativet, vi skal gjøre vårt beste for å ta dette videre.

Ekstremsportveko
Det at dere var og fremdeles er så positive har ført til at kajakkmiljøet på Voss er i ny vekst, vi gleder oss til fortsettelsen.

Voss Folkehøgskule Frisport-linja
Tusen takk for at vi får låne utstyret av dere. Ikke mindre enn 6 komplette sett. Det ble tatt i bruk umiddelbart og vi er ser frem til et godt samarbeid med skolen.

stotte2013-3 stotte2013-4

stotte2013-5Alt dette har ført til at per i dag kan vi tilby elvepadling som en klubbaktivitet til ALLE som vil være med å leike på elva. Med 6 koplette sett til barn og ungdom opp til 50kg og 10 komplette sett for ungdom har vi nå startet opp med fast klubbpadling tirsdager og torsdager for alle som er  glad i vannet og har lyst å være med å leike.

 

Bli med og leik då vel 🙂